Når du køber en hvalp

 
Mine hvalpe ligger i stuen fra de er født, og indgår som en fast del af familien. Jeg åbner først op for kommende hvalpekøbere når hvalpene er 2-3 uger gamle, afhængig af hvordan moderen har det. Indtil da er hvalpene i hænder flere gange om dagen, af mig og nære bekendte som moderen er tryg ved.
Når jeg så lukker op for hvalpekøbere, så er der mulighed for at man kan besøge hvalpene hver uge. Jeg forventer at i besøger/følger hvalpene ved at komme mindst 2 gange, inden de skal flytte hjemmefra.
Jeg vil være behjælpelig med de problemer, som i eller jeg vil kunne se der evt vil kunne opstå, når i får jeres hvalp med hjem. Og jeg vil løbende, i de 9 uger der går, inden i får jeres hvalp, lægge billeder op på hjemmesiden.
Når hvalpene er mellem 7 og 8 uger, begynder forskellighederne i dem at træde frem, så der vil det være tiden at beslutte, hvilken hvalp der skal bo ved jer. Jeg tager hensyn til om der er børn i familien, og om i har nogle specielle ønsker hvad angår, størrelse, sind osv.Jeg gør meget ud af, at hvalpene bliver bedst muligt ”rustet” til deres nye liv, det gør jeg bla ved at tage ud til venner og familie med hvalpegård, hundemor og hvalpe under armen, jeg sætter en hvalpegård op i haven/stuen, og så er der ellers fri grams for dem vi besøger.
Jeg allierer mig med gode venner, og tager på strøgtur/strandtur med hvalpene. De kan gå det de har lyst og mod til, ellers sidder de på armene og bliver snakket med. Sådan nogle størrelser, har det med at tiltrække som en magnet.
De oplever at møde fremmede og venlige hunde, som ikke er en normal del af deres hverdag hjemme i den flok de er vant til.
Når i køber en hvalp ved mig er den chippet, øjenlyst, vaccineret, og har fået ormekur 3 gange. I får en grundig instruktion i den daglige pelspleje, mens i er på hvalpebesøg.

I får en af mine voksne hunde at ”øve” jer på, så i er godt klædt på, når i nu selv skal i gang med uldredning på jeres ny hvalp.

lille